Részletek a The Pitt DLC-bőlA Fallout 3 első letölthető tartalma hagyott némi kívánnivalót maga után, és az értékelésekben is megoszlottak vélemények, de ezek ellenére is gőzerővel készül a maradék két DLC, és a márciusban érkező a The Pitt című epizódról pedig már meg is érkeztek az első részletek.

Mint azt már jól tudjuk, a második DLC-ben Amerika acélvárosába, Pittsburghbe látogatunk el, annak is az ipari körzetébe, ami a beszámolók szerint merőben eltér az eddig látottaktól. A szinte sivár metropolis egy nagy börtönszerű területből és egy elhagyatott fémtelepből áll, illetve a fertőzöttek által uralt belvárosból, valamint az ezek mestereinek kezében lévő Haven körzetből.

A OXM magazin legfrissebb számából megtudtuk, hogy ezúttal már kedélyes párbeszédekbe is elegyedhetünk az amúgy veszélyes raiderekkel, sőt úgy tűnik, nagyon is fontos szerepet kapnak ők, hiszen az egyik fertőzött bőrébe bújva megpróbáljuk majd kideríteni, hogy mennyi igaz abból a pletykából, hogy a raiderek főnökénél van a betegségünk ellenszere.

Természetesen a csomagból ezúttal sem maradnak ki az új tárgyak és fegyverek, melyek közül kiemelkedik az Auto Axe, ami egy láncfűrész és egy sövényvágó érdekes keveréke.