• Két új pálya jön
  • A 6v6 játékmódhoz
  • Holnap érkezik a Season 5 frissítés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 ötödik szezonja két új pályát tartalmaz majd: ezek lesznek a Punta Mar és a Strike. A Season 5 konkrétan holnaptól elstartol és számtalan újdonság érkezik benne – többek között maga Nicki Minaj. Az új pályák mellett a Season 5 egy Lara Croft skin-t is hoz, ami talán csak egy újabb crossover-eseményt tartogat szimpla 2400 COD-pontos operator-bundle csomaggal, de lehet, hogy valami sokkal nagyobb dolgot. A 6v6 játékmód kibővül az említett két vadonatúj pályával és most ezekről kaptunk bővebb információkat, amikből kiderül, hogy mire lehet számítani.

A Punta Mar egy korábbi tengerparti turisztikai célpont Las Almas régióban, Mexikóban. A beszámolók szerint a játékmenet nagy része az utcákon és a háztetőkön zajlik majd, és rengeteg lehetőség lesz arra, hogy a boltok kirakataiban elbújva várjuk be az ellenséget. A második térkép egyszerűen csak Strike néven fut, és Urzikstanban, Nyugat-Ázsia egy kitalált régiójában található. A "burjánzó városi központként" leírt térkép a különböző épületeken belüli felfedezésre helyezi a hangsúlyt. Egyelőre mindkettő érdekesnek tűnik és épp jókor jönnek, mert én személy szerint már kicsit kezdek ráunni a legutóbbi Vondel Waterfront-ra. A Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érhető el.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!