• A Rime is a Denuvo védelmének örvendett
  • Mindössze öt nap alatt feltörték

A Rime fejlesztője, a Tequila Works megígérte, hogy amint feltörik a játékukat védő, híres-hírhedt Denuvót, azon nyomban eltávolítják belőle az osztrák (mára már nem is annyira) szuper-védelmet. A crackerek kihívásnak vették a bejelentést, és a Resident Evil 7-hez hasonlóan csupán öt napjukba telt feltörni a programot.

De nem csak a kalózok vizsgáztak jelesre, hanem a Tequila Works is: csupán órák elteltével ki is adták a foltot, mely eltávolítja (pontosabban nem tartalmazza) a Denuvót. Ez is árulkodik arról, hogy valóban már jó előre készültek erre az eshetőségre. Jövő héten ettől függetlenül érkezik a Rime következő frissítése, mely jónéhány hibát és hardveres gondot orvosol majd.

Mostanra már elmondhatjuk, hogy elég egyoldalúvá vált a történet, a Denuvo sorozatos kudarcai felvetik a kérdést, (Mass effect, Prey) hogy vajon még hány kiadó lesz hajlandó fizetni a pár nap, legfeljebb egy hét védelmet biztosító megoldásért. Illetve, ahogy egyre rutinosabbá válnak a kalózok, vajon mennyi lesz a maximum időtartam, amíg a eltart egy-egy törés. Tippeket elfogadunk!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!