• Zárt alfatesztet kap márciusban a Roller Champions PC-n
  • Már most lehet rá jelentkezni
  • Bejelentették a konzolos verziókat is

A Ubisoft legérdekesebb bejelentése a tavalyi E3-on a Roller Champions volt: ez egy free-to-play modellt használó, kompetitív sportjáték, melyben görkoriba bújva kell versengenünk a másik csapattal, 3v3 felállásban, eljuttatva egy labdát a célba.

Tavaly júniusban már volt lehetőség kipróbálni a pre-alfa verziót, aki azonban akkor kimaradt, vagy simán csak kíváncsi arra, mennyit fejlődött a játék az elmúlt háromnegyed évben, annak jó hír, hogy hamarosan jön a zárt alfateszt. A március 11. és 23. között tartott próbára a Ubisoft oldalán lehet jelentkezni - a játék legnagyobb arénáját próbálhatjuk majd ki, de a testreszabási lehetőségekbe is belekóstolhatunk majd, több mint 70 öltözékkel.

Van egyéb jó hírünk is a játék kapcsán, bejelentették ugyanis, hogy PC mellett konzolokra is meg fog jelenni a Roller Champions: a PS4-, az Xbox One- és a Switch-tulajok is várhatják a megjelenést, sőt, mobilos verzió is lesz belőle - de hogy pontosan mikor, azt továbbra sem tudni. Fent egy új gameplay trailert is megnézhettek a játékról.

Támogasd te is a PC Gurut!