• Samuel L. Jackson visszatérne egy Mace Winduról szóló spin-off epizódban
  • Szerinte a Jedi Mester különleges képességeinek hála túlélte azt a bizonyos zuhanást
  • Weiss és Benioff rendezi a következő Star Wars mozit
  • Az következő tíz év Star Wars filmjeinek premierdátumait itt olvashatjátok

Foxxal való egyesülését követően közzétette következő tíz évre vázolt ütemtervét a Disney, amiből kiderült, hogy mikor érkeznek majd a Skywalker-trilógiát követő Star Wars mozik. Azóta azt is tudjuk, hogy a december 19-én debütáló kilencedik epizód utáni elsőként készülő filmet a Trónok Harca fináléja miatt heves ellentábort szerző Weiss-Benioff páros rendezi majd, a Rian Johson-féle trilógia nyitányáról vagy egyéb spin-offokról azonban egyelőre nincs információnk.

screen-shot-2017-07-25-at-153802-920x583.png

A Solo-film bukása után úgy tűnik, hogy a Disney - hivatalos tiltakozása ellenére - jó időre félretette az esetleges spin-offokat (a Boba Fett mozit törölték is) és inkább a Disney+-ra szánt sorozatokra koncentrál. Mindenek előtt Jon Favreau novemberben induló The Mandalorianjére és a titokzatos Cassian Andorról szóló szériára.

Aligha tervez tehát spin-offot a következő években a Disney, pedig Samuel L. Jackson múlt héten bedobott egy elsőre működőképesnek tűnő ötletet. A népszerű színész Stephen Colbertnek beszélt egy esetleges Mace Winduról szóló filmről, ugyanis szíve szerint újra megformálná a Jedi mestert. Indoklása szerint – hála kivételes képességeinek – Windu túlélhette azt a bizonyos esést, a Star Wars univerzumban pedig nem jelent gondot egy kéz pótlása.

Ha belegondolunk, Windu Mester a sokat átkozott előzménytrilógia egyik legkedveltebb figurája volt. Egy róla szóló spinoff pedig valószínűleg kevesebb ellenérzést váltana ki a rajongókból, mint J.J. Abrams és a Weiss-Benioff duó neve. Ti mit gondoltok a felvetésről? Örülnétek egy Windu Mesterről szóló spinoffnak?

mace-windub35242e5.jpeg