Egy újabb, játékokban gazdag hetet hagytunk magunk mögött, amely alatt megjelent néhány sorozat játékadaptációja, egy Dark Souls-klón, de még egy vonat- és golfszimulátor is. És mindez csak a jéghegy csúcsa. Lássuk, mivel gazdagodott a PS Store kínálata ezen a héten.

Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition

Az Owlcat Games asztali szerepjáték-adaptációja legalább annyira próbára teszi a játékosok türelmét, mint a rátermettségüket. A Pathfinder: Kingsmaker fordulatos történetet, nagy gonddal felépített világot és rengeteg tennivalót, látványos grafikát, fantasztikus zenét kínál, de a játékmester szadista, és ha nem vagy otthon a Pathfinder szabályrendszerében, akkor kínkeservesen megizzaszt.

Samurai Jack: Battle Through Time

A Samurai Jack: Battle Through Time egy 3D-s hack and slash játék, amelyben a címszereplő Szamuráj Jack bőrébe bújva apríthatjuk fel a gonoszokat, méghozzá több különböző idővonalon haladva, hogy végül természetesen a gaz Akunak is elláthassuk a baját.

Mortal Shell

A Morta Shell egy sötét, önmagából kifordult világban játszódik Dark Souls-klón, vagyis harcrendszere könyörtelen és nem bocsátja meg tévedéseinket. A játék különlegességét az adja, hogy felvehetjük a legyőzött harcosok alakjait, amelyek mind-mind más harcstílust képviselnek, és ezeket fejlesztgetve, illetve elsajátítva válhatunk egyre erősebbé.

Train Sim World 2

A vonatok nagy rajongói örülhetnek, ugyanis visszatér a Train Sim World a második résszel, amelyben a német DB ICE 3M-től az amerikai CSX AC4400CW mozdonyig rengetegféle vonatot kipróbálhatunk az egyesült államokbeli Sand Patch Grade vonaltól egészen a londoni metróhálózatban található Bakerloo vonalig.

Peaky Blinders: Mastermind

A Peaky Blinders: Mastermind a magyarul Birmingham bandája címen futó sorozat játékadaptációja, ami ráadásul afféle előzményként szolgál, hiszen az első évad előtti eseményeket mesél el. A helyszín, a szereplők, a zene és a hangulat nagyon rendben vannak, így a sorozatot kedvelőknek mindenképpen érdemes lehet belekóstolni a Peaky Blinders: Mastermindba.

PGA TOUR 2K21

Hosszú évek kihagyása után tért vissza a porondra a golfjátékok legismertebb tagja, hogy visszavegye jogos helyét a trónon, és egy füst alatt megmutassa, hogy kell elképzelni ezt a sportot 2020-ban, a modern technológiai megoldásoknak hála.

További megjelenések

A kiemelt címek mellett több kisebb játék is érkezett szokás szerint, lent ezeket gyűjtöttük össze nektek egy listába.