Természetesen augusztusban sem maradnak ingyenes játékok nélkül a PS Plus előfizetők: ebben a hónapban két ajándék cím tölthető egészen a hónap végéig: a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasteredet és a Fall Guys: Ultiate Knockout című játékot zsákolhatjuk be. Most utóbbiról olvashattok egy rövid ajánlót.

Unod már a battle royale játékok ismerős formuláját? Már száz alkalommal győztél a Fortnite-ban és mindenkit legyőztél a Playerunknown’s Battlegrounds-ban? Ha mindkét kérdésre a válaszod igen, akkor a Fall Guys: Ultimate Knockout a te játékod. A te teljesen új, friss, ropogós, ingyenes játékod, hiszen a Mediatonic alkotása a mai napon jelent meg, a tavalyi E3-as bemutató után!

ssa0758d69b45b016a386761e1415f2227542c27be.jpg

A Fall Guys: Ultimate Knockout ugyanis egy battle royale játék, de közel sem a megszokott módon. Színes, szagos, tökéletes gyerekeknek és felnőtteknek, hiszen itt nem az a cél, hogy fegyverekkel harcoljunk, míg csak egy győztes marad. Nem, ebben a játékban egy őrült akadályversenyen kell túljutni, mozgó platformokat kerülgetni, dolgokat cipelni, feladatokat teljesíteni, mígnem a hatvan indulóból csak egy győztes marad.

A Fall Guys minden egyes versenye több körből áll, és minden egyes következő körbe csak meghatározott számú játékos kvalifikálhat, tehát a motiváció megvan ahhoz, hogy minél ügyesebben teljesítse a játékos az adott szintet. Persze a Fall Guys versenyeinek káoszában, amikor hatvan, Teletubbiesra hasonlító figura lökdösi egymást, ez közel sem egyszerű, mindenesetre nagyon szórakoztató.

ssdffa1e7c9c67f84b10a48481713f15d1016698b5.jpg

A Mediatonic alkotása nagyban épít a fizikára, ráadásul a versenyek alatt tonnányi kozmetikai cuccot lehet feloldani, így a versenyzőket mindenki saját ízlésének megfelelően öltöztetheti fel. A béták egy remek játék képét mutatták, azonban a Devolver Digital, a játék kiadója és a Mediatonic is rászólt a streamerekre, hogy a nekik adott kulcsokat ne pénzért adják tovább, hanem ingyen. Most, a mai naptól, minden PS tulajdonos pénz fizetése nélkül kipróbálhatja ezt a játékot, ami tényleg csavart egyet a battle royale műfaj évek óta ismert receptjén.

ssfeb6f226399553f18fce1116e30ee22680b5f69b.jpg