Augusztusban sem maradnak ingyenes játékok nélkül a PS Plus előfizetők. Ebben a hónapban a Fall Guys: Ultiate Knockout és a Call of Duty: Modern Warfare 2 Camopaign Remastered került be a kínálatba. Most utóbbiról olvashattok egy rövid ajánlót.

A PS Plus előfizető vagy és Call of Duty rajongó is, akkor ezen a nyáron igazán nem panaszkodhatsz, hiszen júniusban az előfizetők megkapták a WWII-t, míg ebben a hónapban a Modern Warfare 2 Campaign Remastered lett ama két játék közül az egyik, amit ingyen bezsákolhatunk.

Az eredeti Modern Warfare folytatása 2009-ben látta meg a napvilágot, hogy aztán letarolja a piacot, és hírhedt „No Russian” küldetésével óriási botrányt csapjon. De, ami múlt, elmúlt. Sok víz lefolyt azóta a Dunán, és még több Call of Duty érkezett. Aztán az Activision 2016-ban kiadta a Call of Duty 4 felújított változatát, ami megmutatta, hogyan is kéne kinéznie egy remasternek.

Sokan várták utána a folytatást, ami négy évvel később, idén érkezett meg. A Modern Warfare 2 Campaign Remastered nem sok mindenben marad el elődjétől, hiszen képileg nagyon szépen felújították. Sőt pontosabb, ha úgy fogalmazok, hogy a képi világot az alapjaitól építették újjá. Újra megalkották a szereplőket és a környezetet, rengeteg modern vizuális effekt is bekerült, szóval a Modern Warfare 2 szebb, mint valaha.

Az egyetlen, ami hiányzik a programból, az a többjátékos mód. Ezt azért vette ki az Activision, mert jelenleg az új, 2019-es Modern Warfare és a Warzone-ra összpontosítanak. Ennek tükrében viszont ez a hiány annyira nem is feltűnő, főleg úgy nem, hogy a kampány maga egy izgalmas, blockbuster mozifilm minőségű sztorin kísér minket végig, ami remek elfoglaltság lehet a nyári délutánokra.