• Megegyezett egymással Scarlett Johansson és a Disney
  • Kevin Feige, a Marvel elnöke méltatta a színésznőt
  • Aki egy titkos Marvel filmben dolgozik majd
  • Natasha Romanoff nem tér visza, Johansson producer lesz

Úgy tűnik, Hollywoodban kevés haragtartó művész él. Máris elillant például a Scarlett Johansson és a Disney közti vita, ami a Fekete Özvegy párhuzamos bemutatása kapcsán támadt. A színésznő jogi képviselője azért perelte be a stúdiót, mert az online forgalmazás bevételcsökkenést jelent Johansson számára az eredeti, kizárólag mozis bemutatásról szóló szerződésben foglalt megállapodáshoz képest.

Bár a részleteket nem ismerjük, természetesen sikerült megegyeznie a szemben álló feleknek. Az American Cinematheque Award alkalmából frissen díjazott színésznő, aki egyébként ma ünnepeli harminchetedik születésnapját, számtalan dicséretet kapott az ünnepélyen (pl. Samuel L. Jacksontól és Jeremy Rennertől). Meglepetést a Marvel vezér Kevin Feige méltató szavai jelentettek.

httpshypebeastcomimage202111marvel-studios-scarlett-johansson-secret-project-post-black-widow-lawsuit-000.jpg(A kép forrása: Hypebeast)

„Scarlett több mint egy évtizede adja tehetségét és hírnevét a Marvel Moziverzumhoz. Nagyon hálás vagyok, hogy őt választották egy ilyen sok éven keresztül futó kulcsszerepre. A vele való munka valóban pályafutásom egyik legemlékezetesebb és leggyümölcsözőbb együttműködése volt” – fogalmazott Feige, majd elárulta, hogy hamarosan újra együtt dolgoznak.

A Marvel elnöke egy szigorúan titkos szuperhősfilmet említett, amiben Johansson nem színészként (Romanoff karakterével már nincs mit kezdeni, hangzott el), hanem producerként vesz majd részt. Egyébként pont Scarlett Johansson volt az első színész a MCU-ban, aki executive szerepet, tehát kreatív alkotói pozíciót is vállalt egy filmben, nevezetesen a Fekete Özvegyben. Ti örülnétek, ha – például a Multiverzum révén – visszatérne Natasha Romanoff is?

black-widow-les-avis-sur-le-dernier-marvel-sont-divises-1-1100x715.jpg(A kép forrása: Paris Match Belgique)