Normál esetben a Season Pass úgy működik, hogy az ember megveszi ezt a 15-20 dollárt kóstáló kódot, aminek birtokában automatikusan megkapja a jövőben érkező letölthető tartalmakat további fizetés nélkül. Nos, ez nem így működik a Resident Evil: Revelations PC-s változatában.

Az továbbra is igaz, hogy a Season Pass minden további bővítményt magába foglal, csak itt nem kell ezért fizetni -- legalábbis akkor, ha sikerrel jár a Steamen zajló előrendelési akció. Akárcsak a BioShock: Infinite esetében, itt is különböző ajándékok járnak, ha elég ember rendeli elő a játékot: az első szinten a játék zenéjét kapjuk és egy digitális képeskönyvet, a második szinten ingyen vehetjük át a Lost Planet-széria első részét, a harmadik és végső szinten pedig a Season Pass üti a markunkat.

A Season Pass belépő összesen négy letölthető tartalmat foglal magába, de azt nem tudjuk, hogy pontosan mit kapunk. A Famitsu információ szerint különleges fegyverekről van szó, melyeket vagy a Raid játékmódban, vagy a kampányban használhatunk, de ez természetesen nincs megerősítve. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!