A Shadow Complex Remastered teljesen váratlanul jelent meg tavaly decemberben a The Game Awards díjkiosztója alatt a Windows Store kínálatában, ráadásul ingyenesen tölthették a játékosok egy hónapon keresztül. A kiadó Epic Games akkor még úgy tervezte, hogy a 2009-es Xbox Live Arcade klasszikus 2016 márciusában debütál majd Xbox One és PlayStation 4 masinákon, valamint a Steamen is, de valami probléma adódhatott, ugyanis ezekből csak a Microsoft újgenerációs gépén jelent meg végül a 2.5D-s shooter.

Ugyanakkor most kiderült, hogy a PS4 tulajdonosoknak és a Valve platformján játszóknak sem kell sokat várni a Shadow Complex szebb grafikával, véres kivégzőmozdulatokkal, és új nehézségi szinttel megspékelt felújított változatára, mivel az május 3-tól válik elérhetővé.

A side-scroller akciójáték, melyben a Nolan North által életre keltett karaktert irányítva szállhatunk szembe egy a szerelmünket elrabló és gonosz terveket szövögető vállalat katonáival közel 10 órányi kalandot kínál, így mindenképpen megéri a 15 dolláros árát.