• Millie Bobby Brown nagy Sims rajongó
  • Nemrég a széria nagykövete lett
  • Az Évszakok kiegészítőit vele promózzák

Kevesen tudják, de a Stranger Things egyik legfontosabb szereplője, Eleven civilben a Sims játékok szerelmese. Ebből kifolyólag a Maxis felkérte az ifjú tehetséget, hogy segítsen nekik a játék népszerűsítésében. Millie az EA-nek egy interjúban beszélt a játékról.

Színészként mindig új utakat találok önmagam kifejezésére. A Sims annyira szórakoztató, mert nincsenek korlátok! Ez egy olyan világ, amely soha nem unalmas! A játék közössége szereti a kreativitást és a sokszínűséget, amik olyan értékek, amiket magam is nagyon fontosnak tartok.” – mondta a Millie Bobby Brown egy az EA oldalán megjelent beszélgetésben. Az interjú során Millie arról is beszámolt, hogy számára a Sims legszórakoztatóbb része a divat, a különféle frizurák, és sminklehetőségek cserélgetése, és kipróbálása, amik olyan elemek, amik a június végén megjelent Évszakok kiegészítő fontos részét képezik.

Millie idén márciusban jelentette be, hogy Sims franchise nagykövete lesz. Azóta több reklámban is feltűnt, és többek között a legújabb kiegészítőt egy róla mintázott simmel népszerűsítik.

millie-bobby-brown-sim.jpg