• Jön a To the Moon folytatása, a Finding Paradise
  • A Bird Story felnőtté vált főszereplőjének régi vágyát váltjuk valóra
  • A To the Moon főszereplői visszatérnek, folytatódik az ő történetük is
  • Megjelenés: 2016 vége, de valószínűbb, hogy 2017 eleje

A kellemes meglepetések közé tartozott a 2011-ben kiadott To The Moon, a két évtizeddel korábbi technikai tálalás alatt ugyanis egy kifejezetten érdekes, és nem utolsó sorban, érzelmes történetnek lehettünk tanúi. Ebben két orvos a főszereplő, kiknek feladata, hogy egy halálos ágyán fekvő paciensük emlékeit bejárva, mesterségesen valóra váltsák legnagyobb álmát, hogy békében távozhasson. Persze, a sztori nem csak a haldoklóról és életútjáról szó, egy átívelő történetet is kapunk az orvosokról -- ez a cselekmény pedig új fejezetet kap.

JÖN A FINDING PARADISE, A TO THE MOON FOLYTATÁSA.

A Finding Paradise egy újabb, bár ismerős szereplővel hozza össze a doktorokat. A Bird Story ifjonca itt már érett, felnőtt ember, és az ő emlékeiben turkálva kell békét hoznunk a számára, ismét egy régi, sosem beteljesedet vágyat "megvalósítva."

A játék tervezője, Kan Gao elmondta, hogy a To The Moon, A Bird Story és a Finding Paradise cselekményeit egy nagy, átívelő szál köti össze, de nem követelmény, hogy ezeket ebben a sorrendben teljesítsük, sőt, pótolni sem kell az előzményeket, a Finding Paradise ugyanis magában is élvezhető.

Persze, lesz idő bőven pótolni a lemaradást, a Finding Paradise ugyanis nem mostanában fog megjelenni. Gao azt mondja, hogy 2016 végére készen lesznek, de csak akkor, ha minden jól megy, így valószínűnek látja, hogy végül 2017 elején fognak végezni. Amíg várunk, addig itt az első „trailer.”