Június elején lehetőségünk nyílt kipróbálni a rendkívül népszerű Skylanders-sorozat harmadik részét, a Skylanders: Swap Force című epizódot, és ha már így alakult, akkor úgy döntöttünk, hogy indítunk egy videósorozatot, amiben bemutatjuk az eddig megjelent két nagyobb felvonást, zárásként pedig kitérünk a 2013. október 18-án megjelenő új részre is.

Sklyanders Giants

A Skylanders Giants 2012. október 19-én került a boltok polcaira, és még az első résznél, a Skylanders: Spyro's Adventure-nél is nagyobb sikert aratott, a világ legnépszerűbb játékai közé lökve a szériát -- érdekesség, hogy az Egyesült Királyságban például csak a Call of Duty sorozat és a FIFA kelt el több példányban a Skylandersnél. A tavaly megjelent második rész (PC Guru teszt) nagy újítása az óriások bevezetése volt, és az új figurák nemcsak a méretükben, de a képességeikben is különböznek a korábbi szereplőktől. Emellett persze a játék külalakja is megszépült, ráadásul a játékmenet is kibővült.

Sorozatunk következő részében az idén ősszel megjelenő Skylanders: Swap Force kerül bemutatásra, és a záró epizódban nemcsak a kibővített játékmenetet és felújított grafikát mutatjuk be, de részletesen kitérünk majd a vadonatúj, és meglehetősen különleges Swap Force figurákra is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!