Június elején lehetőségünk nyílt kipróbálni a rendkívül népszerű Skylanders-sorozat harmadik részét, a Skylanders: Swap Force című epizódot, és ha már így alakult, akkor úgy döntöttünk, hogy indítunk egy videósorozatot, amiben bemutatjuk az eddig megjelent két nagyobb felvonást, zárásként pedig kitérünk a 2013. október 18-án megjelenő új részre is.

Skylanders: Spyro's Adventure

A Skylanders: Spyro's Adventure 2011. október 14-én került a boltok polcaira, és a játék hatalmas sikere talán még a kiadó Activisiont is meglepte. A fiatalabb korosztálynak (8-13 évesek) szánt játék abszolút betalált a célközönségnél, ami végeredményben nem is csoda, hiszen a Skylanders a gyűjthető játékfigurákat kombinálja az egyszerű és akciódús platformjátékok műfajával. A játékhoz szükséges figurákról, a használatukhoz szükséges portálról, és a játékmenet részleteiről a videósorozatunk első részében mesélünk nektek.

Sorozatunk következő részében a 2012-ben megjelent Skylanders: Giants kerül bemutatásra, a harmadik epizódban pedig az idén ősszel megjelenő Skylanders: Swap Force lesz terítéken, megújult portállal, vadiúj figurákkal, és egy teljes nagygenerálon átesett grafikusmotorral.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Skylanders: Spyro's Adventure -- Megjelenés: 2011. október 14. -- Gépigény: 2 magos, 1,8 GHz processzor; 2 GB RAM, 512 MB Shader Model 3.0 kompatibilis videokártya, 11 GB hely a merevlemezen