• Skylanders SuperChargers bejelentés
  • A jól ismert Skylanders formula járgányokkal egészül ki
  • Versenyezhetünk és repülhetünk is
  • 20 új hős mutatkozik be, akikhez 20 jármű lesz kapható
  • A korábbi játékok szereplői is használhatóak lesznek
  • Skylanders SuperChargers megjelenés: 2015. szeptember 25.
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Szeptember 25-én fog megjelenni a Skylanders SuperChargers, ami az eddigi játékok által megteremtett alapokra építkezve a jól ismert formulát járművekkel, azaz kocsikkal és repülőgépekkel egészíti ki, így már nem csak gyalogosan, hanem mesés pályákon száguldozva, a víz alatt vagy éppen a légi csaták közben is szórakozhatunk. A Vicarious Visions műhelyében készülő játék gyalogos és járműves harcot, mini játékokat, platformszekciókat illetve különböző feladványokat és mellékes missziókat ígér, amit a játékvilág megmentését célzó történet köré építettek fel.

A Skylanders SuperChargers sztorija során Kaos újra megpróbálkozik azzal, hogy hatalomra törjön és ezt a Doomstation of Ultimate Doomstruction nevű új fegyverével igyekszik megtenni, de szerencsére résen van Master Eon, aki összeállított egy bátor csapatot, amely meg tudja menteni a világot. Ebbe az alakulatba tartozik a 20 új hős, gyűjtőnevükön a SuperChargers, akik friss képességeket és fegyvereket vonultatnak fel, erejüket pedig növelhetjük a járműveikkel, ha ugyanis az adott hős egyedi járgányába pattanunk, hatékonyabban tudjuk legyőzni a gonoszt.

Az Activision részletesen megmunkált, többféle mozgatható alkatrésszel ellátott járműveket ígér, amikkel szerintük a játékon kívül is szórakoztató lesz az időtöltés, illetve jó tudni, hogy a korábbi játékokkal felhalmozott figurák nem vesznek el, ezek ugyanis használhatóak lesznek az új játékban.

A Skylanders SuperChargers Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, Wii U, Wii, 3DS és iOS platformra lesz kapható.