A Titanfall megjelenése úgy kellett az Xbox One eladásainak, mint egy falat kenyér, a konzolra ugyanis eddig nem volt olyan cím, aminek a láttán a játékosok a boltokba rohantak volna vásárolni egy gépet, most azonban alaposan meglódultak az eladási adatok -- legalábbis az Egyesült Királyságban.

A múlt héten PC-re és Xbox One platformra megjelent Titanfall, s annak rendje és módja szerint a brit eladási listák élén nyitott, sőt az eddigi év legtöbb példányban elkelt programját köszönthetjük a Respawn Entertainment munkájában. Persze márciusban azt mondani, hogy ez az év bajnoka, nem jelent semmit, érdekes adat azonban az, hogy a múlt héthez képest 96%-ot ugrott az Xbox One értékesítése, tehát majdnem dupla annyi gépet adtak el, mint 14 napja.

A figyelemre méltó, a Microsoft befektetőinek arcára minden bizonnyal egy kisebb mosolyt csaló eredményben nagymértékben közrejátszott az Xbox One Titanfall bundle, ami 400 fontért cserébe lényegében ingyen adta a játékot az alapgép mellé -- ez a csomag a konzol eladásainak 70%-át tette ki.

xbox-one-titanfall-bundle.jpg