• Újabb nyomokra bukkantak a titokzatos Resident Evil 2 achievement kapcsán
  • Jill egy komolyabb DLC-t is kaphat akár

Egy ideje már sejthető, hogy a héten bejelentett Resident Evil 3 kapcsán a Resident Evil 2 is bővülni fog valamelyest. Ám amíg az eddigi nyomok csupán egy apróságra utaltak, addig most egy kép már jóval komolyabb dolgot sejtet - konkrétan az alábbi.

sokkal-komolyabb-dlc-erkezhet-a-resident-evil-2-hoz-mint-sejtettuk.jpg

Hogy mi ez? Nos, a Steammel és a PS4 trófeáival ellentétben az Xbox One achievementjei mellé szép nagy, fullHD méretű háttérképek is dukálnak, az ominózus újonnan bekerülő teljesítménynél pedig Jill, illetve a Resident Evil 2-ben felbukkanó Robert Kendo, a S.T.A.R.S. fegyvermágusa látható.

Mivel hasonló beállítás nincs a játékban (még az eső sem esik), ezért a screenshot két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy valójában a Resident Evil 3-ból származik, ami - valljuk be - több mint fura lenne. A másik, hogy valójában egy sztori DLC közeleg, melynek Jill lesz a főszereplője, és a Resident Evil 3 felvezetéseként szolgál majd - tudniillik a két játék történetileg egy darabon párhuzamosan játszódik. Várjuk a hivatalos infókat a Capcomtól - addig marad a találgatás.