• Április 29-én debütál az Ozark utolsó 5 epizódja a Netflixen
  • Spoileres tartalmú magyar feliratos előzetes érkezett

Négy sikeres évadot követően végéhez ér az Ozark. A Netflix fehérgalléros bűnözést bemutató családi maffiasorozatának utolsó öt epizódja április 29-én debütál a szolgáltató kínálatában (a záróévad első fele január óta elérhető). Egy baljóslatú premierbejelentő videó után most befutott a finálé hosszú előzetese is, amit lentebb láthattok.

A Byrde család azért költözött az Ozark-hegységbe, hogy a félreeső vidéken több száz millió dollárt moshasson tisztára. Azonban idővel kiderül, hogy nem csak ők menekültek az igazságügyi szervek elől a környékre. A korábbi szezonok során egyre szövevényesebb konfliktusokba és kötelezettségekbe kerültek.

aaaaqu2rsjtf8przavczqy2rm2mul0ubhrevzovkujijdcck-zj7azepmnwtzbcorz9e2nvcaeciz1w3kota184mwnpkvdwl0eeor38yckjjdlezicjx9pzzlw2quuxekt0ogx6r5iafqawa8ngefv7ozevv.jpg
(A kép forrása: Netflix)

Túlzottan is információdús videót sikerült vágnia az alkotóknak, ezért a trailer helyett talán érdemesebb a szikár szinopszisra hagyatkozni: „Martyt és Wendyt minden oldalról fenyegetések érik, mialatt igyekeznek összefogni a családot, megbékíteni a kartellt és az FBI-t, és maguk mögött hagyni az Ozark-vidéket.” Ti várjátok már a végjátékot?