Az év második hónapjának elején járunk, így még mindig nincs játékeső, az csak pár hónap múlva indul el, olyan régóta várt címekkel, mint például a The Last of Us Part 2. Ez persze nem baj, hiszen az elmúlt héten több olyan játék is megjelent, melynek előző részei nagy népszerűségnek örvendtek. Az indie és retro játékok adják még mindig a kínálat magját: az elmúlt heti megjelenésekből a következőket ajánljuk.

Dawn of Fear

Családja elvesztése után Alex visszatér a szülői házba, amit azonban ott talál, arra nem volt felkészülve. A Down of Fear egy túlélő-horror (ezt a címe is mutatja), ennek megfelelően rejtvényeket kell megoldani, harcolni kell rémisztő teremtményekkel, és persze gazdálkodni kell a lőszerrel, hiszen az nem terem minden bokorban. A Dawn of Fear-t kevesebb, mint két óra alatt végig lehet játszani, de mielőtt kiadnátok érte majdnem 6000 forintot, nézzetek rá egy rövidebb játékmenet videora, mert nem biztos, hogy tetszeni fog, amit láttok, ugyanis a grafika minősége nem éppen az, amit 2020-ban egy ilyen játéktól elvárunk.

11307deqoeujjcnya6pjzniawolrqjy1xjuqnejrqeitukwpqw2ovp0srzhucs0u0rk5bz79j0t4c1tepinrmqwj0k1n7l4.jpg

Zombie Army 4: Dead War

  • Megjelenés: február 4.
  • Ár: 14990 Ft / 17990 Ft / 23990 FT
  • PS Store adatlap 

A Rebbelion a Zombie Army-val belenyúlt a tutiba, és igazi sikerjátékot készített. A második világháborúban zombikra vadászni nemcsak szórakoztató volt, de az Sniper Elite szériából kölcsönzött X-Ray Kill Cam-mel látványos is, remek kivégzéseket lehetett bemutatni. A siker után nem volt kétséges, hogy érkezik egy újabb folytatás, mely a Dead War képében meg is jött. A Zombie Army 4 ugyanazt az őrült akciót kínálja, mint a sorozat eddigi részei, ráadásul a játék egy vadonatúj kampányt kapott, amit egyedül vagy maximum négyen lehet végig játszani. Egy okkult világháborúban részt venni mindig jó szórakozás, szóval: zombivadászat indul!

Monster Energy Supercross 3: The Official Videogame

Az olasz Milestrone az utóbbiévekben nagyon belehúzott, és remek motoros programokat szállított le, melyek között újdonságként ott volt a Monster Energy Supercross. Ez tért most vissza egy harmadik résszel. A fejlesztők alaposan átdolgoztak a motorok földi és levegő fizikáját, valamint a sorozat történetében először teljes kampányt kapott a játék. Ráadásul minden hivatalos: az összes csapat, pilóta, stadion, versenypálya megtalálható a Monster Energy Supercross 3-ban, mely kiváló lehetőséget ad arra, hogy a sárdagasztás szerelmesei a képernyőkön keresztül is hódolhassanak a hobbijuknak.

További megjelenések

A következőkben azok a játékok kerülnek felsorolásra, amik még felkerültek az áruházba. Természetesen az Arcade Archives újabb kiadással bővült, de érkezett disztópikus kalandjáték is, illetve egy sorozat összes eddigi részét is meg lehet vásárolni, kifejezetten jutányos áron.

Az új év hatodik hetének játékmegjelenései ezek voltak, mindenki találhat valamit, amiben örömét lelheti. Válogassatok, játsszatok, következő héten újabb ajánlóval jövünk. Szép hétvégét!