A STALKER 2: Heart of Chornobyl idén érkezik, a Steam kívánságlistán pedig előkelő helyet foglal el. És hogy ez miért ilyen érdekes, jó pár hónappal a megjelenés előtt? Mert visszajelzés a fejlesztő GSC Game World számára, hogy továbbra is rengetegen várják munkájuk gyümölcsét, és ne adják fel a játékba vetett hitüket az őket ért megpróbáltatások ellenére sem.

A Steam kívánságlistáját az április 26-án érkező Manor Lords vezeti, utána a Hades II, a Black Myth: Wukong, a Hollow Knight: Silksong, és a Frostpunk 2 következik, a megtisztelő hatodik helyen pedig ott a Heart of Chornobyl, ami 59,99€-s alapáron lesz elérhető.

Ha minden jól megy, a STALKER 2: Heart of Chornobyl szeptember 5-én jelenik meg PC-re, és Xbox Series X|S-re. Addig is érdemes lehet beszerezni a nemrég megjelent STALKER: Legends of the Zone trilógiát, melyben az összes eddigi epizódot megtalálhatjuk (Shadow of ChernobylClear Sky, Call of Pripyat), de ami még érdekesebb, hogy PC után Xbox-on és PlayStation-ön is dobálhatunk csavarokat a Zónában. Ti melyik játékot várjátok a legjobban idén?