Az Nvidia egy új blogbejegyzésben jelentette be, mely játékokhoz és mikor érkezik az RTX támogatás.

DLSS 3.5-öt és teljes sugárkövetést kap a Naraka: Bladepoint, mely minden héten a Steam legtöbbet játszott játékok TOP10-es listáján szerepel. A teljes sugárkövetés három PvP and PvE területen lesz elérhető.

Aki elindítja a Portal with RTX-et, már nagy valószínűséggel tölheti is a DLSS 3.5 frissítést, MI-alapú "sugár rekonstrukciós technológiával" megspékelve, sőt az NVIDIA RTX IO-nak köszönhetően gyorsabban töltenek be a textúrák, miközben a játék mérete kisebb lett!

A Diablo IV-hez március 26-án érkezik meg a frissítés, DLSS 3-mal és új sugárkövetési effektekkel.

A Star Wars Outlaws DLSS 3 támogatással és sugárkövetéssel, míg a Black Myth: Wukong DLSS 3.5-tel és teljes sugárkövetéssel jelenik majd meg.

A The First Berserker: Khazan mindössze DLSS 3-mal fog rendelkezni a megjelenéskor, de a későbbiekben kaphat sugárkövetéses frissítést.

Az Nvidia további számos újdonságot ígér az idei GDC-re (Game Developers Conference), amit március 18-án tartanak majd, ezért is meglepő, hogy már most bejelentették a fenti infókat. 

Star Wars Outlaws egyébként már idén megjelenhet, egyes források szerint májusban, de erre azért nem vennénk mérget. A Black Myth: Wukong viszont biztosan a boltok polcaira kerül augusztus 20-ánThe First Berserker: Khazan megjelenéséről egyelőre nincs hír.

Sengoku Dynasty DLSS 3 frissítése már tölthető is, hasonló támogatással már dübörög a The Finals 2. évad, az Outcast - A New Beginning pedig a napokban jelent meg, DLSS 2 & DLAA támogatással. Áldás.