• A Star Citizen egy verseny- és egy kooperációs móddal bővült
  • Két új versenyűrhajót is kaptunk
  • Négy darab új hangárban tárolhatjuk el gépeinket

Kikerült a köznép kezébe a Star Citizen űrcsatás modulja, az Arena Commander v0.9-es változata, amely nemcsak a hibák garmadájától mentesült, hanem alaposan ki is bővült. Ilyen például a Murray Cup, amely egy légi verseny, ahol egyszemélyes gépekkel kell időre karikákon átszáguldani, természetesen versenytársaink előtt. Szintén új mód a négyfős kooperációs játékot biztosító Vanduul Swarm is.

Ezen kívül működésbe lépett egy friend code rendszer, amely a csapattársak toborzásában könnyíti meg életünket, illetve helyet kapott egy ranglista is az Arena Commander modulban. Ezen értelemszerűen azt követhetjük nyomon, hogy ki a legjobb pilóta.

Mindezek mellé bekerült a Star Citizenbe négy új hangár, illetve két új űrhajó, az Origin Jumpworks versenybestiái, az M50 Interceptor és a 350R. Mindkét masináról és a hangárokról találtok képeket a hír végén a galériánkban, de az M50 Interceptorról egy remekbeszabott reklámvideót is megtekinthettek, eme sorok fölött.

Az Arena Commander v0.9-ben továbbá több sémából választhatjuk ki, miképpen akarjuk irányítani hajóinkat, amelyek immár jobban gyorsulnak, és még a HUD is csinosabb lett -- sőt. a fejlesztők javítottak a fizikai rendszeren, tovább finomítva a hajók valós manőverezhetőségét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!