Lassan tényleg Dagobert bácsi módjára pénzben fognak úszni a Star Citizen fejlesztői, a játék ugyanis már 40 millió dollárt gyűjtött össze a játékosok adományai útján, ráadásul e mérföldkő eléréshez még egy hónap sem kellett -- február 24-én tartott 39 milliónál a játék.

A fejlesztők büszkén jelentették be, hogy ezzel az újabb egymillió dollárral két, a közönség által megszavazott csillagrendszer, a Kabal és az Oretani kerül be a programba. Előbbi egy, eddig a végtelen űrben megbújt tevarin kolóniát rejt, míg a másik a 25. században felfedezett rendszer, amivel elvesztették a kapcsolatot, s most itt a lehetőség, hogy felderítsük, mi lett a terraformáló telepesekkel.

A tervek szerint 41 milliónál bemutatkozik a játék élettartamát kvázi a végtelenségig kitoló, procedurális eljárással felvértezett pályakészítő, amivel komplett bolygók és rendszerek készíthetők el, ma pedig megtudtuk, hogy 42 milliónál bővül a Galactapedia, ami valós időben frissül majd a játékosok cselekedeteivel, például felfedezéseikkel vagy nagy győzelmeikkel. Ezenkívül 42 milliót elérve minden támogató kap egy eszközt, amivel játékon belül bárhonnan elérheti a Galactapediát (az enciklopédia a weboldalon is nyitott lesz), valamint a Galaxis útikalauz stopposoknak című regény, illetve a 42-es szám előtt tisztelegve mindenki kap egy törölközőt a hangárjába.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!