• A Star Wars Battlefront 2-ben négy karakterosztály lesz
  • Az Officer támogató, a Specialist alattomos
  • A Star Cardok különböző képességeket biztosíthatnak
  • A nyílt bétateszt októberben lesz

Nem is olyan régen mutatta be a DICE a Star Wars Battlefront 2 karakterosztályai közül a Heavy Troopert, amely leginkább a nyers erőre támaszkodik. Most két újabb figurát tárt elénk, az Officert, azaz a tisztet, valamint a Specialistet, azaz a specialistát.

Előbbi támogató szerepet tölt be a csatatéren, fő feladata a csapattársak kisegítése, előrenyomulásuk biztosítása vagy éppen a hátuk fedezése. A tisztek a Star Cardoknak hála például képesek automata lézerlövegeket lehelyezni, ami kellemetlen meglepetéseket okozhat azoknak, akik esetleg társaink mögé akarnak sunnyogni. A Battle Command Fortitude-dal pedig társaink és saját fegyvereink sebzését növelhetjük meg.

A specialista osztály leginkább azoknak a játékosoknak való, akik szeretnek lopakodni, csapdákat állítani, szóval nem riadnak el a piszkosabb módszerektől. Így például neki van olyan Star Card képessége, amellyel taposóaknát tehet le, vagy éppen egy szkennerrel megkeresheti a pályán fellelhető összes ellenfelet – plusz eme képesség használata közben a médium fegyverek nem termelnek hőt, és minden egyes leölt ellenfél tovább növeli a szkenner használati idejét.

star-wars-battlefront-2-classes.jpg

Balról jobbra: Specialist, Heavy Trooper, Officer, Assault