A Star Wars: Battlefront 2-ről eddig csak azt tudjuk, hogy grandiózusabb lesz, mint elődje. Lesz benne egyszemélyes kampány, ami több érán is átível, több bolygót kapunk, az új filmekből is átkerülnek hősök, valamint számíthatunk új játékmódokra. Bár minden nyilatkozat bűzlik a reklámszagtól, legalább olyan játékot festenek le, amilyennek már az első résznek lennie kellett volna.

Hogy aztán a sok ígéret megvalósul-e, az valószínűleg csak a pénztártól való távozás után derül ki. Viszont a játékra talán már áprilisban vethetünk egy pillantást, ugyanis az április 13. és 16. között megrendezésre kerülő Star Wars Celebrationon az EA is képviselteti magát. Bár a közlemény csak úgy fogalmaz, hogy „megtudhatjuk, mi újság a Star Wars játékok frontján”, de nyilván nem csak néhány mobil játékkal akarják kiszúrni a szemünket.

Az előző Battlefront is a Celebrationon mutatkozott be, illetve az utolsó DLC-t, a Rogue One: Scarifot is ott jelentették be. Úgyhogy meglepő lenne, ha nem jelenne meg a Battlefront 2. És talán még a Visceral rejtélyes Star Wars-játékáról is megtudhatunk majd valamit.