• Előrendelhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Star Wars: Battlefront 2
  • Az előrendelők extrákat kapnak
  • Két változatban vásárolhatjuk meg
  • A Standard Edition csak a játékot tartalmazza
  • Az Elite Trooper Deluxe Edition négy Upgrade Packkal lett feldobva

A hétvégén megmutatták a Star Wars: Battlefront 2-t, amiről már most el lehet mondani, hogy a készítők tanultak az első hibáiból, vagyis inkább hiányosságaiból. Itt már lesz kampány történettel, láthatóan az űrcsatát sem kell mellőznünk, és nem csak az eredeti trilógia unalomig ismert díszletei közé leszünk beszorítva. Emellett külön jó hír, hogy nem lesz Season Pass.

Nos, ha mindezek eléggé felbátorítottak ahhoz, hogy előre kifizesd a játékot, akkor megteheted, hiszen Originen (PC), PS Store-on (PS4, Pro) és Xbox Live-on (Xbox One, Scorpio) már előrendelhető a Star Wars: Battlefront 2, ráadásul Standard Edition (59.99 dollár) és Elite Trooper Deluxe Edition (79.99 dollár) köntösben is bezsákolható a program.

Ha az előrendelés mellett döntesz, természetesen néhány extra is üti a markodat. Mindkét változathoz jár egy-egy The Last Jedi külső Reyhez és Kylo Renhez, valamint modifierek (speckó képességet adnak) a Millennium Falconhoz (ep8-as változatra lehet feljavítani), Reyhez (elme trükköt kap), Kylo Renhez (megfagyaszthatja és elránthatja ellenfeleit), valamint az Első Rend új hős hajójához. Emellett a Deluxe Editiont előrendelők három nappal korábban férhetnek hozzá a játékhoz, illetve a PS4-es előrendelők bónusz témát is kapnak.

Na de mi van az Elite Trooper Deluxe Editionben? Négy darab Upgrade Pack (Elite Officer, Heavy Metal, Armored Assault, Master Specialist), amiket a többjátékos módban használhatsz fel. Ezek mindegyike egy különleges, extra kiegészítővel ellátott fegyvert és egy képességet rejt.

A Star Wars: Battlefront 2 november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS4 Próra, Xbox One-ra és Xbox Project Scorpióra.