A Star Wars: Battlefront 2 hivatalos leleplezésére a Star Wars Celebrationön került sor, de ez nem jelenti azt, hogy mindent elárultak volna a játékról. A fejlesztők apránként csepegtetnek információkat, de az igazi nagy dömpingre az EA Play-ig várnunk kell, mely közvetlenül az E3 előtt kerül megrendezésre, június 10-12 között.

Kezdjük talán egy rossz hírrel, hogy mielőbb túllegyünk rajta: a sokat kért Galactic Conquest, mely az eredeti Battlefront-játékok egyik közönségkedvence volt, egyelőre nem része a Battlefront 2-vel kapcsolatos terveknek. Innentől azonban csak jó hírekkel szolgálhatunk, lássuk is őket pontokba szedve:

  • A legjobb mind közül, hogy a Deluxe Edition részét képező extrákat csupán játékkal is fel lehet majd oldani, egyetlen előnye a három napos exkluzív hozzáférés lesz az új tartalmakhoz.
  • A fegyverek a “túlmelegedéses” megoldást továbbviszik, de újragondolva és kombinálva az újratöltéssel, hogy ez alatt pontosan mit értenek, csak sejteni lehet.
  • Mindenki fellélegezhet: a játék dedikált szervereket kap, remélhetőleg eleget és olyanokat, melyek bírni fogják a rohamot már első nap.
  • Akár harci droidként is játszhatunk, típus szerint B1 van említve, illetve a visszatérő kasztrendszer jóval nagyobb testreszabhatóságot, mozgásszabadságot kap.
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!