• Egy új pletyka szerint a Star Wars: Battlefront 2 VR kompatibilis lesz
  • Erre a PlayStation dán és német hírlevelében megjelent kép utal
  • Az előző résznek is volt VR kiegészítője, ami komoly sikert aratott

A VR tartalom nem új keletű dolog a Star Wars: Battlefront történelmében, hiszen már a 2015-ös játék is bírt ilyen mellékhajtással, ez volt a Battlefront: X-Wing VR Mission, amit a sportjátékairól híres Citerion Games alkotott meg, amit a rajongók kifejezetten szerettek, már legalábbis azok, akik rendelkeztek PS VR-ra.

Ugyan az EA nem jelentett be VR tartalmat a Battlefront 2-höz, nagyon úgy tűnik, hogy ennek is lesz olyan része, ami kihasználja a PS VR lehetőségeit. A dán PlayStation hírlevélben tűnt fel a lent látható kép, ami a Star Wars: Battlefront 2 PS VR kompatibilitását hirdeti. Később egy ehhez hasonló kép a német hírlevélben is megjelent, ami már többnek tűnik puszta véletlennél.

star-wars-battlefront-2-vr-rumor.jpg

Hogy ez azt jelenti, hogy a Battlefront 2 is kap VR missziót, vagy az egész játék VR kompatibilis lesz, azt nem tudni, ugyanis se az EA, se a DICE nem nyilatkozott még az ügyben, de ha máskor nem, hát az E3-on biztos kapunk erről infót, hiszen a Battlefront: X-Wing VR Missiont is a Sony konferenciáján mutatták be 2016-ban.