• Mélységet akarnak adni a Star Wars: Battlefront 2-nek
  • A karakterosztályokkal változatosabb csatákat vívhatunk
  • Szeretnék, ha több okunk lenne a játékkal maradni

Amikor bejelentették a Star Wars: Battlefront 2-t és a csillagokat is nekünk ígérték, azzal viccelődtem, hogy végre elkészül a Battlefront, bár kicsit pofátlanság volt az EA-től, hogy a demóváltozatot is pénzért kínálták. És ahogy egyre több minden derül ki a folytatásról, úgy érzem ezt egyre igazabbnak. A Battlefront 2-ben már akkor is több tartalom lenne, ha csak a fele valósulna meg mindannak, amit ígérnek.

És az ígéretek listája hétről hétre nő, most például Bernd Diemer kreatív direktor mondott olyat, hogy szeretnének a játéknak mélységet adni. Elmondása szerint tisztában vannak azzal, hogy a Battlefront játékmechanikája jó volt, de vannak benne olyan elemek, amik javításra szorulnak. Szeretnék, ha a játékosoknak több oka lenne a Battlefront 2-vel maradni, ha több, különböző katonatípust próbálhatnának ki, ezért is vezetik be az osztályokat. Változatosabbá teszik a csapatjátékot azáltal, hogy nem mindenki ugyanolyan katonával játszik.

Emellett kiadtak egy képet, amin Kylo Ren és Rey szerepel, de már nem Az ébredő Erőben látott szerkójukban, hanem Az utolsó Jedikben viselt öltözékükben feszítenek. Ezt a kinézetet további extrák mellett azok kapják meg, akik előrendelik a Star Wars: Battlefront 2-t.

star-wars-battlefront-2-pre-order-kylo-rey.jpg