Csütörtökön kezdődik a Star Wars: Battlefront bétatesztelése. Ez minden platformon (PC, Xbox One, PS4) elérhető lesz, mégpedig minden érdeklődő számára, nincs előrendeléshez vagy valamilyen más követelményhez kötve a bejutás.

Aki csatlakozik, az három játékmódot próbálhat ki, három pályán. Az egyik a Walker Assault, a klasszikus TDM, 40 fő számára, a Hoth felszínén, a másik a King of the Hill variáns, a Drop Zone, legfeljebb 18 játékossal a Sulluston, a harmadik pedig a Survival Mission, a játék hordamódja, mégpedig a jó öreg Tatooine-on.

A hírünk szempontjából az utóbbi az érdekes, ez ugyanis a novemberben esedékes teljes játékban nem csak online, hanem offline is használható lesz -- a bétában azonban nem. A hétvége során a Star Wars: Battlefront közösségi koordinátora, Mat Everett elmondta, hogy minden játékmódhoz online kapcsolatra lesz szükség.

A döntés persze érthető, elvégre a bétának pontosan az a feladata, hogy, a hibák felfedezése mellett, a szervereket is próbára tegye, aki azonban mégis abban bízott, hogy internetkapcsolat nélkül játszhat, annak ez rossz hír.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!