Bár a legelső State of Decay játék nem volt akkora siker, mint ahogy az Undead Labs elvárta volna, lett akkora érdeklődés iránta, hogy megérje egy második részt is elkészíteni. A tavalyi E3-on be is mutatták a játékot, de azóta keveset hallottunk felőle, viszont ez változni fog a jövőben. A fejlesztők elmondása szerint a játék kinn lesz március 10-én a PAX Easten, és azt megelőzően minden héten kapni fogunk egy művészeti rajzot, vagy képet róla.

greenhouse1080p-871x400-768x353.jpg

A legutóbbi egy csapat túlélőt mutat, akik egy ház romjai között éppen zöldségeket növesztenek. A fejlesztő elmondása szerint: „a State of Decay 2-t készítő csapat nagyobb mint az első játéknál, és az új emberek nagy része nem ismerte eléggé az előzményt. El kellett meséljük nekik, hogy ebben a világban mennyire fontos a bázisépítés, hogy mindenki a saját túléléséért kell felelős legyen. A növénytermesztésből valami igazán inspirálót kellett kihozzunk.”

A State of Decay 2 megjelenéséről még nincs információnk. Az Undead Labs további információkat oszt meg majd velünk az idei E3 konferencián.