• State of Decay: Year-One Survival Edition megjelenés: 2015. május 1.
  • Az Xbox 360-as eredeti felújított és kiegészített változata
  • Az ár: 30 euró
  • State of Decay PC teszt

Az Undead Labs szép sikereket ért el a State of Decay című játékával, amiből ez idáig több mint kétmillió példányt adtak el -- nem csoda tehát, hogy minél többet szeretnének kihozni a programból. Valahogy így születhetett meg a State of Decay: Year-One Survival Edition, ami az eredeti program felújított és kiegészített változata Xbox One konzolra, illetve PC-re.

Az újrakiadás 1080p felbontást és élesebb textúrákat hoz a grafika terén, ami pedig a játékmenetet illeti, nos, ott egy új karakter, Gurubani Kaur mutatkozik be, valamint friss küldetésekben vehetünk részt, terepjárót vezethetünk, új zenéket hallhatunk, közösségi kihívásokban vehetünk részt, továbbá a fegyvercső alá helyezhető kiegészítőkkel és gyújtótöltényekkel bővült az arzenál.

A csomag mindezen kívül magába foglalja a két nagy kiegészítőt, a Breakdownt és a Lifeline-t, amik természetesen szintén megkapták a grafikai tuningot, illetve a Lifeline-ból áthozhatjuk a kedvenc karaktereinket a Breakdown kampányába, a Lifeline játékmenet-elemei pedig átkerültek az alapjátéka. Ezekkel együtt természetesen az achievementek is járnak.

A State of Decay: Year-One Survival Edition 30 euróba fog kerülni, de Xbox 360-on 33%-os kedvezmény jár annak, aki megvette az eredeti játékot -- az akció június 30-ig érvényes. A Microsoft továbbá ma bejelentette: világszerte május elsején jelenik meg a csomag. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!