• Augusztus végén befutott a Rebellion legújabb játéka, a Strange Brigade
  • Most pedig megtudtuk azt is, milyen DLC-k érkeznek majd hozzá
  • Új pályákkal, új karakterekkel és új fegyverekkel mindenképp számolnunk kell

Augusztus végén jelent meg a Strange Brigade, a Rebellion legújabb játéka, melyben három társunkkal vállt vállnak vetve szállhatunk szembe ősi rémségekkel, kutathatunk fel mitikus kincseket és menthetjük meg a világot, most pedig az is kiderült, hogy mi vár ránk a megjelenés után, hiszen a fejlesztők közzétettek egy igen pontos listát az érkező DLC-kről.

A legelső letölthető tartalom tegnap már meg is érkezett, méghozzá egy új karakterrel, Patrick ’Bash’ Conaghannal, akit a szezonbérlet tulajdonosai már ki is próbálhattak, mindenki más pedig 6,99 dollárért (körülbelül 2000 forintért) megveheti. Ezen túl néhány ingyenes apróság is érkezett, köztük a Palace névre keresztelt horda térkép.

strange-brigade-cowboy-01.jpg

A következő kiegészítőre október elején érdemes számítani, ekkor egy új küldetést kapunk The Thrice Damned 1: Isle of the Dead címen, valamint egy újabb játszható karaktert (Tessie Caldwell) és néhány új fegyvert (Hide&Sons kompakt pisztoly, Colbeck Wildfire géppisztoly) az American Aviatrix Character Expansion Pack részeként. Ezután pedig már nem kell egy hónapot várnunk, hiszen október végén jön egy újabb küldetés, a The Thrice Damned 2: The Sunken Kingdom, valamint a karaktert (Hachiro Shimuzu) és fegyvereket (Marchador TT pisztoly és Mikhailov-38 puska) tartalmazó Japanese Naval Officer Character Expansion Pack.

A listán az utolsó időpontnál november szerepel, ekkor jön a The Thrice Damned 3: Pyremid of Bes valamint a Maharani Huntress Character Expansion Pack (Anjali Khan, mint játszható karakter, MP40 géppisztoly és Mosin-Nagant puska). Fontos még megemlíteni, hogy a fizetős tartalmak mellé minden esetben érkeznek ingyenes újdonságok is, ezek minden esetben néhány támadást és egy új horda térképet jelentenek.  

Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon