• Street Fighter 5 bemutató is lesz a Mondo Games PC Guru Shown
  • A Magyar Virtuális Küzdősport Egyesület tartja a prezentációt
  • Mondo Games PC Guru Show - Március 26-27.
  • Jegy ára: 3500 forint (március 10-éig, utána 3800 Ft), amelyből 2 X 1000 Ft levásárolható az arra kijelölt pultoknál.
  • Helyszín: Hungexpo D épület
  • Jegyek vásárolhatóak a hivatalos oldalon

Március 26-én és 27-én nagy szeretettel várunk titeket a Hungexpo D épületében, ahol két napon keresztül szórakoztatunk titeket a Mondo Games PC Guru Show keretén belül. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, izgalmas eSport versenyekben vehettek részt, értékes nyereményekért, de bemutatók is várnak titeket -- az egyiket a Magyar Virtuális Küzdősport Egyesület (MAVIK) tartja nektek, és a nemrég megjelent Street Fighter 5 lesz a téma!

A MAVIK célja a Fighting műfaj népszerűsítése és az ez iránt érdeklődök, kedvelők számára létrehozott közösség biztosítása. Ezt a törekvést a Kelet Ázsiában őshonos, Amerikában virágzását élő szubkultúra inspirálja.

Céluk többek között a rajongók megismerése, a hazai tömörülés egységben tartása, illetve hosszú távon a tehetségek felkutatása és ezen játékosok Esport rendezvényeken való szerepeltetése.

A Mondo Games PC Guru Show részleteit a hivatalos oldalon találjátok meg, ha pedig a Magyar Virtuális Küzdősport Egyesületről szeretnél többet megtudni, akkor irány a Facebook oldaluk!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Felhívnánk a figyelmet arra, hogy ma van az utolsó nap arra, hogy kedvezményesen váltsatok jegyet a Showra. Március 10-e után 3500 forint helyett már 3800 forint a jegy ára, ám ebből változatlanul 2 X 1000 Ft levásárolható az arra kijelölt pultoknál. Jegyeket a hivatalos oldalon vehettek.