• Két darab kampányt bővítő DLC
  • Egy nagy fegyvercsomag
  • A DLC-k egyenkénti árának 20%-át megspórolhatjuk a Season Pass-szal

Az Xbox One-exkluzív, kissé őrültre sikerült Sunset Overdrive megjelenéséig már csak egy hónapot, meg egy kicsit kell várni. Természetesen, ahogy manapság semmilyen játék sem létezhet DLC nélkül, úgy ez a program is megkapja majd a maga kiegészítőit. Hogy pénzt spórolhassunk, érdemes lesz beruházni a hamarosan megvásárolható Season Passra.

Abban ugyanis biztosan lapul majd két, a kampányt bővítő DLC, vagyis általuk kiegészül a fegyverarzenál, a karakter-kinézet és a helyszínek száma, lesznek új kihívások, Chaos Squad célok, csapdák és egyéb eszközök. Emellé érkezik majd harmadik DLC-ként a Weapons Pack Game Add-on, ami ki hinné, fegyverekkel dobja fel a játék amúgy is színesnek ígérkező palettáját. Egész pontosan négy darab garantáltan halálos csúzli fogad majd minket, ha kibontjuk ezt a csomagot.

Mindemellett a Sunset Overdrive Season Pass megvásárlói egyéb nyalánkságokban is részesülnek. Egész pontosan hat újabb kinézetet és két extra csapdát kap karakterünk. Mindez 20 dollárba fájhat, ezzel húsz százalékot spórolunk meg ahhoz képest, mintha egyenként vásárolnánk meg a DLC-ket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!