Akik a nyár közepén mennek el hosszabb szabadságra, azok általában nem szoktak lemaradni semmi fontosról gaming fronton, most azonban szokatlanul erős hetet rittyentettek nekünk július közepére a videojátékos istenek, így van miből válogatni. Nézzük, milyen új megjelenések árasztották el a PS Store-t az elmúlt napokban!

Ghost of Tsushima

A Sony szép lassan teljesen áthelyezi a fókuszt a PS5-re, előtte azonban még kaptunk egy utolsó nagyágyút a jó öreg PS4-re is a Ghost of Tsushima képében. A Sucker Punch egy elképesztő atmoszférájú nyitott világba hajít bennünket, melyben szamurájként járhatjuk be a címben is szereplő japán szigetet, mindezt a 13. században. És hogy élmény szinten mit tartogat a lopakodós akció-kaland? Tesztünkből kideríthetitek!

Rocket Arena

Jelentős átalakuláson ment keresztül bejelentése óta a Rocket Arena, amely végül az EA gondozásában jelent meg, megpróbálva új színt hozni a multiplayer akciójátékok műfajába. Egy 3v3 összecsapásokat kínáló, külső nézetű hero shooterről van szó, melyben ennek megfelelően különböző képességekkel és tulajdonságokkal rendelkező hősök közül választhatunk nekünk tetszőt. Egyvalami azonban közös: mindenki rakétavetővel rohangál.

Warhammer 40,000: Mechanicus

A konzolosok nem nagyon vannak elkényeztetve körökre osztott stratégiákkal, így mindenképpen örömteli, hogy közel két évvel a PC-verzió után most PS4-re is megjelent a Warhammer 40,000: Mechanicus. Ebben a játékban a Birodalom egyik legfejlettebb serege, az Adeptus Mechanicus felett vehetjük át az irányítást, a játék során hozott döntéseinkkel pedig a történet végkifejletét is befolyásolhatjuk.

Neon Abyss

Akcióból a fenti címekben sem volt hiány, aki azonban a maximális fordulatszámon szeretne pörögni, annak érdemes vetnie egy pillantást a Veewo Games játékára, a Neon Abyss ugyanis oldalnézetes formában, őrült fegyverekkel és sok-sok robbanással fecskendezi belénk az adrenalint. A roguelike felépítésnek hála pedig nemcsak a változatosság adott, hanem folyamatosan egyre erősebbé is válhatunk.

További megjelenések