A július általában nem a bombasztikus játékmegjelenésekről szokott szólni, ez a mostani év azonban rendhagyó, hiszen ezúttal ez a hónap is kifejezetten erős lesz. Ezen a héten is érkezett néhány említésre méltó cím – lássuk a heti PS Store megjelenéseket!

Marvel's Iron Man VR

PlayStation VR headsetből ugyan még mindig nem lapul egy minden második PS4 Pro mellett, akik azonban vannak olyan szerencsések, hogy a konzolos virtuális valóságba is van lehetőségük belépni, azok most egy exkluzív újdonsággal szórakoztathatják magukat, a Marvel's Iron Man VR ugyanis a Marvel-univerzum egyik legnépszerűbb szuperhősének bőrébe hajít bennünket. Egészen pontosan páncéljába, hiszen Vasemberről van szó.

Wolfenstein: Alt History Collection

Az FPS műfaj egyik úttörőjeként megismert Wolfenstein-széria az elmúlt években ismét beverekedte magát a köztudatba, 2014 óta ugyanis nem kevesebb mint négy játék is megjelent. Ezek sorban a Wolfenstein: The New Order, a Wolfenstein: The Old Blood, a Wolfenstein 2: The New Colossus és a Wolfenstein: Youngblood voltak, melyeket most egyetlen masszív csomagban pótolhatnak azok, akik számára kimaradtak ezek a lövöldék.

Dungeons 3 – Complete Collection

A Realmforge Studios valós idejű stratégiai szériájának legutóbbi része, a Dungeons 3 rengeteg kiegészítőt kapott a 2017-es megjelenés óta, ezért éppen itt volt már az ideje egy komplett csomagnak. Ez volna a most érkezett Dungeons 3 – Complete Collection, amely nem kevesebb mint 7 külön kampányt kínál az építkezni vágyóknak – ebben a gatyarohasztó melegben pedig lehet, nem is rossz ötlet a sötét katakombák mélyén hűsölni...

További megjelenések