A nyári meleg az utolsókat rúgja, és kövezzetek meg, de az aszály és az embertelen, már-már arrakisi meleg után az esős ősz kész felüdülés. Bár ha úgy vesszük, most csak az alibi lett más, ami miatt a szobában maradhatunk játszani – és szerencsére ezúttal is lesz mivel, legyen szó sportjátékról, hajtépően nehéz akcióról, vagy kedvenc mesehőseinkkel való lazításról.

steelrising-ajanlo.jpg 

NBA 2K23 (PS4, PS5)

Az NBA idén aktuális megjelenése sem maradhat ki, a kosárlabda rajongóinak legnagyobb örömére. Visszatér a MyCAREER és a MyTEAM, hogy mindenki összeállíthassa saját álomcsapatát, és a MyPLAYER segítségével akár saját hasonmásunkat is megalkothatjuk.

Disney Dreamlight Valley

A Disney Dreamlight Valley átmenet egy kalandjáték és egy életszimulátor között, melyben a kedvenc Disney és Pixar karaktereink kelnek életre. A feladatunk Dreamlight Valley és lakóinak megmentése a mindent elnyelő Feledéstől.

Steelrising

A Steelrising leginkább a Soulsborne rajongók szívét dobogtatja meg: brutálisan nehéz, kegyetlenül stílusos és még jól is néz ki. A részletekért Britpopper kolléga billentyűzetéből született tesztünket ajánljuk figyelmetekbe – kinek szavaival élve a program “a legélvezetesebb soulslike cím, amihez a FromSoftware-nek nincs semmi köze”.

További megjelenések