Épphogy beesve a Gamescomon tett látogatásról, jómagam lévén soros a feladatban máris össze kellett állítanom a heti PlayStation Store megjelenések listáját, és ugyan minőségben nem feltétlenül, de mennyiségben már érezhetően bővült a kínálat. Szerencsére most sem kellett túl sokat agyalni azon, hogy kiket is emeljek ki a listáról, akadt figyelemre méltó megjelenésből kellő mennyiségben.

srow-sm-heti-ajanlo-2.png

Saints Row (PS4, PS5)

A szentek visszatértek, és őrültebbek, mint valaha. Na, nem annyira, mint mikor szuperhőssé változva röpködtek az égbolton és mentették meg a világot, de a sorozat rebootjaként szolgáló új felvonás még mindig nem veszi magát komolyan. A Szentek megalakulásától azok teljes uralmáig követhetjük és alakíthatjuk történetüket, ami egy kicsit földhözragadtabb, mint akár a harmadik-negyedik rész.

Midnight Fight Express (PS4)

A Midnight Fight Express-t volt szerencsém kipróbálni is a Gamescomon, és egy roppant stílusos, felülnézetes beat-em-upot köszönthetünk a "személyében". A My Friend Pedro után itt is Noisecream szolgáltatja a zenei alapanyagot ami önmagában indok lehet a vásárlásra, és természetesen újfent elképesztően passzol a játék erőszaktól túltengő, pontüldöző játékmenetébe.

Cult of the Lamb (PS4, PS5)

Ki ne akarna bárányszektát alapítani, követőinek agyát kimosni, hogy a kommuna önjelölt prófétájaként vallást alapíthasson? Na ugye. Ha ennél is többet kell mondani a játékról, ami meglepően tartalmas és elképesztően szórakoztató műfaji elegy lett, akkor fáradjatok tovább a tesztünk irányába, de még inkább az áruházba.

További megjelenések