Mióta általánossá vált a nem is olyan régi (értsd: nem húsz éves) játékok felújítása és újrakiadása, már nem is annyira feltűnő, hogy az igazán új és egyedi megjelenések kicsit mintha megritkultak volna. Na, nem panaszkodni akarok, mert ami jó az jó, és aki annak idején esetleg kihagyta, most az elérhető legjobb minőségben,, vagy saját platformján próbálhatja ki a klasszikusokat.

tlou-ajanlo.jpg

Destroy All Humans! 2 - Reprobed (PS4, PS5)

Ár: 13.990 Ft
PS Store Adatlap

Crypto visszatért, akarom mondani, megérkezett a soron következő következő Crypto klón és a „kissé” habókosabb jellemmel megáldott (megvert?) földönkívüli még nagyobb bajba kerül, mint elődje, aki csak simán le akarta igázni a Földet. Hiába a hippi szellem, ha egyszer el akarják tenni az embert űrlényt láb alól, akkor bizony meg kell mutatni, hogy a szondázás nem mókás.

The Last of Us Part 1 (PS5)

Joel ésEllie kalandja új köntösben  tér vissza a képernyőkre, és ha egy teljes generáció nem is, de legalább egy harmad már felnőtt azóta, hogy az eredeti megjelent 2013-ban, két konzolgenerációval ezelőtt. És ha minden igaz, a The Last of Us dömping még csak most kezdődik: a felújításon kívül önálló játék, sorozat és folytatás is kilátásban van.

LEGO Brawls (PS4, PS5)

Aki szerette a LEGO-t, az egyebek mellett biztos harcolt is a figurákkal: ezt az élményt igyekszik feleleveníteni és új formába önteni a LEGO Brawls is. A legújabb LEGO játékban barátainkkal vagy barátaink ellen, otthon vagy a világhálón mérhetjük össze harci tudásunkat.