A most kiadott sajtóközlemény első bekezdése komolyan olyan, mint egy hollywoodi szuperprodukció stáblistája, én is csak kapkodtam a fejem a nevek olvastán. Sok kommentárt nem is igényel a dolog, íme a felsorolás: az Emmy- és Golden Globe díjas Martin Sheen (Apokalipszis most, Az elnök emberei), az idei Emmy-díjas Shohreh Aghdashloo (A Szaddám-klán), Seth Green (Austin Powers), Yvonne Strahovski és Adam Baldwin (Chuck), Keith David (Ütközések), Michael Dorn (Star Trek: Deep Space Nine), Tricia Helfer és Michael Hogan (Battlestar Galactica), valamint Carrie-Anne Moss (Mátrix-trilógia).

A fentiek között persze az élelmesek már találhattak ismerőst, hiszen Seth Green kölcsönözte a hangját Jokernek az első részben is, illetve Keith David volt David Anderson kapitány (ő egyébként a CoD:MW2-ben is hallható Foley őrmesterként), a többiek viszont újak. Martin Sheen az emberi érdekeltségeket védő titkos zsoldosszervezet, a Cerberus még rejtélyesebb figuráját személyesíti meg (Illusive Man), a Chuck gyönyörű, szőke ügynöke, Yvonne Strahovski hasonló szerepben tűnik fel itt is, csak most a Cerberus szolgálatában: egy genetikailag módosított, így emberfeletti mentális és fizikai képességekkel rendelkező ügynök lesz. A nem kevésbé bájos Tricia Helfer lesz EDI, az új Normandia hangja, míg a Mátrix Trinityje, azaz Carrie-Ann Moss ezúttal egy igazi negatív figurát alakít: az Omega bolygót uraló bűnszervezet fejeként mutatkozik be, Aria T’Loak néven. A többiekkel kapcsolatban csak a karaktereik nevét tudjuk: Shohreh Aghdashloo -- Shala'Raan vas Tonbay admirális; Michael Hogan -- Bailey kapitány; Adam Baldwin -- Kal ‘Reegar; Michael Dorn -- Gatatog Uvenk.

Mindenki szíves engedelmével alant a két szöszi, Yvonne és Tricia látható, szerintem jól mutatnak így együtt...

Sztárparádé a Mass Effect 2-benSztárparádé a Mass Effect 2-ben

A Mass Effect-trilógia második része január 29-től lesz kapható Európában PC-re és Xbox 360-ra (Észak-Ameriában 26-tól), addig párszor végigjátszhatjátok az első felvonást...

Friss: Közben befutott egy videó, melyben a játék egyik készítője a mérnök kasztot mutatja be, íme: