Richard Garriott neve ma már talán nem cseng sokaknak ismerősen, pedig az úriember - Lord British 'álnéven' is ismeretes - alkotta meg minden idők egyik leghangulatosabb szerepjátékeposzát, az Ultima-sorozatot, és neki köszönhettük az első, nagyobb sikerű MMORPG-t, az Ultima Online-t is. 2002 óta dolgozik legújabb projektén, a kissé cyberpunk beütésű MMO-játékon, amelyben - ígérete szerint - megreformálja a stílus poshadt állóvizét: kalandos és szerteágazó küldetések, taktikus harcrendszer, klónozható, és új stílusban ismét felépíthető karakterek, egyedi játékvilág... mi kell még?

Tabula Rasa béta a PGO-n!Ha kedvet kaptál, most itt a lehetőség, hogy szórakozva tegyél hozzá a játék fejlesztéséhez - azaz semmi mást nem kell tennünk, mint megragadni a billentyűzetet és játszani, ezzel is terhelve a szervereket. Ha tetszik az ötlet, és a játékhoz szükséges gépigény is megvan - ami valljuk meg; igencsak húzós -, igényelj magadnak egy kulcsot, hogy csatlakozhass a játékhoz!

Ráadásul a bétában tápolt karaktered nem veszik kárba, hogyha elbűvölt a játék, ugyanis ha előrendeled a játékot az Amex-Tec honlapján, akkor a hivatalos megjelenés előtt három nappal már újra kezedbe vaheted karaktered sorsát. A "preorder pack"-ban található még egy bónusztárgy kódja, melyet csak így lehet megszerezni, és egy művészi munkákat tartalmazó CD is!

Gépigény:
  • CPU: Pentium4 2 GHz
  • RAM: 1 GB
  • Videokártya: GeForceFX 5700 vagy jobb
  • Kapcsolat: széles sávú internet
  • Szabad merevlemezhely: 10 GB
Ha a fenti gépigény kipipálva, és nem áll távol tőled az MMORPG-k műfaja, akkor igényelj magadnak egyet a 200 bétakulcs közül! Várom élménybeszámolóitokat, tapasztalataitokat a fórumban, illetve itt a hír hozzászólásai között! Jó szórakozást!