• Még idén elkezdődik a Tales from the Borderlands
  • Ötrészes a sorozat
  • Két főszereplő: a feltörekvő Rhys, és a szélhámos Fiona
  • Egy epizód öt dollár, de egyben megvásárolva csak 20 dollár az évad
  • PC-n nem lehet epizódonként vásárolni, csak egy csomagban, ráadásul ez 25 dollár
  • PC-n drágább a Tales from the Borderlands

Idén nem csak egy Game of Thrones játékot kapunk a Telltale Games gárdájától, hanem egy Borderlands mellékhajtást is. Ez a Tales from the Borderlands, ami a játékuniverzum legújabb része, tehát nem előzmény, és nem is köztes epizód, a főszerepben pedig két, nem éppen fedhetetlen karaktert találunk. Az egyikük Rhys, a Hyperion egyik arctalan ügynöke, aki a következő Handsome Jack szeretne lenni, a másik pedig Fiona, Pandora egyik nagy szélhámosa -- kettejük kénytelen-kelletlen partnerek lesznek egy értékes kincs utáni hajszában, ami mindkettejük jövőjét biztosíthatja.

Rhys hangja Troy Baker lesz, míg Fiona Laura Bailey hangján szólal meg. Szerepel még Chris Hardwick, mint Vaughn, Erin Yvette Sasha szerepében, és Patrick Warburton Vasquezként, illetve visszatér Dameon Clarke, vagyis Handsome Jack.

A tervek szerint még az év vége előtt valamikor megkapjuk az ötrészes sorozat első, Zer0 Sum című részét. Konzolon (Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3) öt-öt dollárért egyesével, vagy 20 dollárért egyben lehet megvenni a játékot, míg PC-n csak egy csomagban vásárolhatunk, ráadásul drágábban, hiszen 25 dollárt kell a kasszánál hagyni. Érdemes megjegyezni, hogy Xboxon az első rész megvásárlása után 15 dollárért megvásárolható a további négy rész, ami a végösszeget 20 dollárra hozza ki. A játék iOS és Android operációs rendszerre is meg fog jelenni.