Lassan két hónapja, hogy az első rendezvény lezajlott, melyet egyedül a személyes blogomban és a fórum idevágó topikjában (Online szerverek) hirdettünk meg. Ekkor még nem volt a szerver megfelelően beállítva, így eléggé frusztrálóan laggolt. Persze NightBagoly humoros megjegyzései igencsak feldobták az eseményt, így csak nem léptünk ki csalódva a játékból. Volt pár kezdeti gyermekbetegség, amelyeket mára már szinte teljesen kinőttünk, (de még mindig van mit javítani). A Team Fortress 2 szerver az eventek időpontjában általában 20-24 játékost szolgál ki egyszerre.

Team Fortress 2 Event - Gyere velünk játszani!A Team Fortress 2 szerver tovább fejlődik. A mai nap ígéretet kaptam a Mani Admin plugin és a HLStatX plugin telepítésére. Hamarosan eltűnik az mp_winlimit konzolparancs, mely nem engedte, hogy a Dustbowl és a Goldrush pályát végigjátszuk rendesen. Emellett hamarosan már találkozhatunk adminjogokkal rendelkező felhasználókkal (akiknek kiléte még nem végleges). Amit viszont már most is észrevehettek, hogy ezentúl már nem csak a fentebb említett fórumtopikban és blogban olvashattok az esetleges változásokról és időpontokról, hanem rendes, hivatalos PC Guru Online hír formájában is, így remélem, hogy minél több emberhez eljut majd ez a kezdeményezés.

A hír másik (és egyben fő) témája nem is lehet más, mint a következő, XI. Team Fortress 2 Event időpontja: 2008. május 16. (péntek), 19:30. A ''helyszín'' természetesen a PC Guru Team Fortress 2 szervere, melyről minden információt megtaláltok az alábbi linken.  Remélem, hogy minél többen ott lesztek, és találkozhatunk a virtuális csatamezőn!

A Team Fortress 2 szerver felturbózása viszont csak az első lépés lesz. Ha itt már minden flottul megy (és nem lesz szükség további eventek szervezésére, mert éjjel-nappal telített lesz a szerver), akkor hozzálátunk a Counter-Strike 1.6 és Source verziós szerverek felélesztéséhez is ugyanúgy eventekkel, illetve pluginokkal és adminokkal. De ehhez elsősorban Rátok számítok!