• A Teen Wolf film még idén debütál a Paramount+ műsorán
  • Arden Cho és Dylan O’Brien kivételével szinte az összes főszereplő visszatér
  • A feléledt Allison és egykori társai sötét erőktől védenék meg Beacon Hills-t

A nyolcvanas évek tékás gyöngyszemeit idézi a Teen Wolf narrációban és vizuális effektekben gazdag előzetese. Pontos premierdátumot egyelőre nem közöltek, de még idén debütál a Paramount+ műsorán a 2011-2017 futott tini fantasy sorozat folytatásaként készült film. A trailer és a hivatalos szinopszis alapján teliholdkor minden korábbinál halálosabb ellenség bukkan fel Beacon Hills városában. Scott McCall ugyan már nem tizenéves, de ő az egyetlen alfa, aki szövetségeseket tud gyűjteni a sötétség maszkos zsoldosai ellen.

A történet nagy kérdése, amivel a lenti kedvcsináló is zárul, hogy miként tér vissza a harmadik évad fináléjában elhalálozott Allison Argent. Scott néhai barátnője teljes fegyverzetben csatlakozik az apja, egykori barátja, Stilinski seriff, McCall nővér, a farkasok, Bansheek, Kitsunék és más természetfeletti lények alkotta szövetséghez.

A sorozat

A sorozat főhősei középiskolás tinik voltak, akik első szerelmes élményeik, a tanulás és az iskolai sportolás mellett különböző természetfeletti lények után nyomoztak, miközben jobbára maguk is átalakultak vagy felfedezték örökölt képességeiket. Végül különbözőségeik ellenére egyesítették erejüket, hogy megvédjék a kaliforniai Beacon Hills-t.

A stáb

Szinte valamennyi fontosabb szereplő, Tyler Posey (Scott), Crystal Reed (Allison), Holland Roden (Lydia), Tyler Hoechlin (Derek), Shelley Hennig (Malia), Ian Bohen (Peter) és a szülők is visszatérnek a stábba. A sorozat írója, a Gyilkos elmékkel híressé vált Jeff Davis jegyzi a forgatókönyvet. Az ismerős arcok ellenére nem írt alá a produkcióba a Scott második párját, Kyrát megformáló az Arden Cho, illetve a közönségkedvenc Stiles szerepében Dylan O’Brien. Utóbbi saját bevallása szerint gondolkodott a felkérésen, ám végül úgy érezte, hogy számára befejeződött a Teen Wolf története. Ti szívesen nosztalgiáztok majd vagy inkább O’Brien véleményét osztjátok a produkció sorsát illetően? Írjátok meg kommentben!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(Forgatási képek. Forrás: EW)