• A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan idén nyáron jelenik meg
  • PC-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és PlayStation 3-ra jön ki
  • Egy gyors, kombókra épülő akciójáték lesz

Visszatérnek a Tini Nindzsa Harci Teknőcök egy, a Bayonetta-sorozatra jellemző gyors, kombókra építő akciójáték keretében. New York utcáit elárasztják a mutánsok, élükön Zúzóval, Beboppal, Rocksteady-vel és a Talpas klánnal, és kire, ha nem Leonardóra, Raffaellóra, Donatellóra és Michelangelóra vár a feladat, hogy rendet vágjanak közöttük.

Az Activision ma hivatalosan is bejelentette a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattant, nem mintha nem hallottunk volna már róla, hiszen láttunk képeket, olvashattuk az achievement-listát, de december óta azt is tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is kijön. Így tulajdonképpen a bejelentés csak egy újdonsággal tudott szolgálni a Bayonettát és a Transformers: Devastationt is jegyző Platinum Games játékáról, az pedig az alant látható trailer.

Illetve még tudjuk, hogy a történetet a több Tini Nindzsa Teknőc-képregényt is jegyző Tom Waltz írja, a dirigálást pedig Eiro Shirahama, a The Legend of Korra és a Mega Man X8 játékok készítője vállalta magára. A megjelenést nyárra tervezik.