A többek között a konzolos Ratchet and Clanket és a Sunset Overdrive-ot is összehozó Insomniac Games holnap dobja piacra a klasszikus 2D-s, úgynevezett „Metroidvania” oldalnézetes játékát, a Song of the Deepet, amelynek kapcsán most napvilágot látott a játékot indító trailer is. A kaliforniai fejlesztők játékában a 12 éves Merryn-t irányítjuk, aki az óceán mélyére száll alá eltűnt apja felkutatására.

„Imádkozom, hogy sose kelljen megismerned az átkozott mélység titkait” – szabadkozik Merryn édesapja, azonban gondolom, senki sem fog meglepődni, ha ez mégis bekövetkezik majd a játék folyamán. A Song of the Deeppel kapcsolatban korábban már összegyűjtöttünk nektek egy pár információ morzsát, azonban mind ez idáig nem sok minden derült ki a konkrét játékmenettel kapcsolatban. Nem kell azonban sokat várni, és mindenki a sósvízbe ugorhat egy kis mélytengeri kalandozásra.

A program holnaptól elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és potom 15 euróba fog kerülni (hozzávetőlegesen 4700 forint). Ez igazán nem olyan sok azért, hogy tenger alatt hűsöljünk a kánikulai hónapokban.