A pár napja kiszivárgott Imperial Edition most saját kicsomagolás-videót kapott a ZeniMax Online-tól, amiben nem más, mint a komplett TES-világért és annak történelméért felelős loremaster, Lawrence Schick mutatja be nekünk a The Elder Scrolls Online lenyűgöző, elsősorban gyűjtőknek szánt kiadását.

A játék digitális extrái közül a legfontosabb az imperial karakterek indításának lehetősége, mely egyedül az Imperial Edition birtokában lesz megoldható. Birodalmi jófiúnk kap egy gyönyörű szürke paripát is (igen, szürkét, fehér ló csak a mesében létezik, illetve az albínó állatokat hívják így), sőt, Mara áldását is kérheti, aki a szerelem istennőjeként gyűrűkkel jutalmazza meg a karaktert. Hogy ezek mire jók? Nos, eljegyezhetjük vele egy játékostársunkat, akivel együtt kalandozva roppant erős buffokra teszünk szert. Ezen felül kapunk még egy ocsmány aranyos rák petet.

Ami a fizikai jóságokat illeti, az Imperial Editionben lesz egy térkép Tamrielről, egy döbbenetesen kidolgozott, 30 cm magas Molag Bal szobor, valamint egy art- és lorebook, azaz egy művészi album, melyet megfejeltek a TES-világ minden fontosabb tudható információjával, érdekességével. Sőt, a The Elder Scrolls Online története is elolvasható e kiadványban, hasznos kiegészítővé válva a fő sztorivonal teljesítése során.

Jól hangzik, nem igaz? Tessék szépen megnézni a videót alant és gyönyörködni! Lawrence egyébként elmondja az anyag végén, hogy az Imperial Edition korlátozott számban készül, szóval csapjunk le rá, amilyen gyorsan csak lehet.