Nem akarok ünneprontó lenni, de az öt elfogadott teszttel sem voltam maradéktalanul elégedett. Természetesen a lécet mindegyik átvitte, ám volt, akitől többet vártam, volt, akiben pedig azt láttam, hogy kezdő, de fejlődőképes, a szárnypróbálgatása viszont egész jól sikerült. Ebből az ötösfogatból végül v8506 írását tettem a képzeletbeli rangsor elejére, tehát hivatalosan is:

  a 2009. decemberi Tesztelj velünk! pályázat győztese v8506, Arx Fatalis tesztjével.

Gratulálok neki, a többieknek is köszönöm a részvételt, és akkor vágjunk bele az újesztendőbe, egy új kiírással, melyet hamarosan közzéteszek. Jó munkát!



Van még egy bejelentésem így a végére, biztatásul. Sokan kérdezik, hogy mit lehet nyerni ezzel a pályázattal, amire a banális, bár igaz „tapasztalatot” válasz mellett azt is el szoktuk mondani, hogy az első helyezett PC Guru ajándékcsomagot nyert, az elfogadott írások pedig előbb-utóbb kikerülnek az oldalra, ami nyilvánosságot, sokezres olvasótábort jelent. Ám természetesen van még egy célja a vetélkedésnek, kimondatlanul: hogy megtaláljuk azokat, akik alkalmasak ennél komolyabb feladatokra is. Nos, a 2009-es év ebből a szempontból sikeresnek mondható, hiszen JohnBart olyan kiemelkedő és egyenletes teljesítményt nyújtott, hogy a javaslatomra a magazin szerkesztői egyhangúan úgy döntöttek: megadják neki a lehetőséget a bemutatkozásra, így a csütörtökön megjelenő számban három tesztet is olvashattok tőle. Ha megengedtek nekem egy kis eufemizmust: szinte atyai büszkeséget érzek emiatt, hiszen ő az én (mint a pályázat felelőse) felfedezettem is, és neki szívesen átadom a stafétabotot, ha arra kerül a sor, mert valóban tehetséges, jó tollú kollégának tartom. És hogy a kissé talán érzelgősre sikerült sorokat kissé feloldjam: ez azért minden pályázónak is öröm, hiszen egy erős konkurenssel kevesebb lett... Szóval rajta, bátran próbáljátok ki magatokat, vesztenivaló nincs, tehetség viszont, hittel vallom, van, csak fel kell fedezni. 2009-ben ez sikerült, miért ne sikerülne megint?